katasztrofavedelem

Katasztrófahelyzetben Non-Stop hívható telefonszámaink:

+36 30 953 5833

+36 30 310 3105

A katasztrófavédelem Magyarországon 2000-ben alakult a tűzoltóság és a polgári védelem összevonásával. A katasztrófavédelem fő feladata a katasztrófák hatósági megelőzése, bekövetkező polgári veszélyhelyzetekben a mentés végrehajtása, a védekezés szakszerű megszervezése és annak irányítása, a káros következmények felszámolása, és a helyreállítás-újjáépítés munkálatok mielőbbi megkezdése.

Vállalkozásunk 2002 óta folyamatosan részt vesz a katasztrófavédelmi helyzetekben szükségessé váló nagytömegű földmunkákban, és hó eltakarításában.

Dinamikus reagálásunk köszönhetően nem csak gyors építési és szállítási potenciálunkban mutatkozik meg, de három nehézgépszállító trailerünknek köszönhetően gyorsan a védendő területre juttatjuk eszközeinket.

Folyamatos képzéseken veszünk részt, hogy a katasztrófavédelem területén naprakészek, és felkészültek legyünk!

2014-ben cégünk szakemberei részt vettek a Bajai Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területén megalakított Sugovica Önkéntes Járási Mentőcsoport minősítő gyakorlatán, illetve 2016-ban ugyanezen csoport szinten tartó gyakorlatán is részt vett, ahol egyaránt gyakorolhattuk a földmű gátépítést, de a homokzsák töltés és elhelyezés pontos folyamatát is.

További katasztrófahelyzetekben való részvételünk:

  • Tiszai árvíz: Szolnok, Zagyvarékas, Vezseny, Nagyrév (2000)
  • Dunai árvíz: bajai Petőfi-sziget bevédése (2000, 2002, 2006, 2010, 2013)
  • Dunai árvízvédekezés: Baja, és az országhatár között
  • Téli hó eltakarítás nehézgépekkel: Baja vonzáskörzete (2013, 2015) (hóekével nem rendelkezünk)

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a katasztrófavédelemmel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!