Víztározó építés

A víztározó építését egyre több esetben teszik szükségessé a hatósági előírások. Ha Ön egy megbízható céget keres a víztározó építésére, akkor a lehető legjobb helyen jár! A víztározó építést minden esetben magas színvonalon, precíz, határidőre végezzük el.

Mit érdemes tudni a víztározó építéséről?

A törvények köteleznek víztároló építésre minden olyan helységet, ahol egyáltalán nincs tűzoltáshoz szükséges víz, vagy nem megfelelő mennyiségű. A víztározó építésnek az egyik módja, ha földmedrű tározót létesítenek, melyet fóliával bélelnek ki, majd veszély esetén a tűzoltóság ebből tud majd vizet nyerni. A kivitelezés másik módját általában a mezőgazdasági telephelyek szokták igénybe venni. Ez esetben a víztározók a termőföldek hatékony öntözés szolgálják ki. Társaságunk rendelkezik minden olyan szaktudással, alapanyaggal illetve munkagépekkel, amelyek tökéletesen alkalmasak minden típusú és kiterjedésű víztározó kiépítésére.

Kiknek ajánljuk a víztározók építését?

A víztározók építésének elsősorban a mezőgazdaságban van nagy szerepe. Régen az állattenyésztő telepeken a trágyát, hígtrágyát földmedrű tározókba tárolták, melyek nem voltak bélelve semmivel, ezért környezet szennyező hatásuk volt. Napjainkban a szigorú előírások és követelmények már nem engedik a fólia nélküli hígtrágya tározó építését. Az elmúlt években és az elkövetkezőkben is sok feladat adódik ezeken a telepeken végzett hígtrágya tározó építésével. Tekintse meg referenciáinkat, amelyek között a víztározó építéssel kapcsolatosan is találhat!

Milyen fóliát alkalmazzunk a víztározók építésénél?

A víztárózókat HDPE vagy BTL fóliával szokták bélelni. A tározók fóliáit HDPE vagy BTL fóliával szokták bélelni. Napjaink egyik legkorszerűbb technikája a BTL fóliával való kivitelezés.

Miért érdemes velünk víztározó építést kiviteleztetni?

–        Több éves szakértelem
–        Tapasztalt, megbízható és jól képzett munkatársak
–        Kiváló minőségű alapanyagok és gépparkkal rendelkezünk
–        Igény esetén szakmai tanácsadást biztosítunk
–        Ingyenes helyszíni felmérés és versenyképes árak

Amennyiben bármilyen kérdése merült a víztározó építéssel kapcsolat, akkor hívjon minket bizalommal! Szakmailag felkészült és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!